Αυτή η πολιτική απορρήτου (“Πολιτική”) περιγράφει τον τρόπο με τον οποίο ο Διαχειριστής Ιστοσελίδας (“Διαχειριστής Ιστοσελίδας”, “εμείς”, “εμάς” ή “μας”) συλλέγει, προστατεύει και χρησιμοποιεί τις προσωπικές πληροφορίες (” , “εσείς” ή “ο / η” σας) μπορεί να παρέχει στον ιστότοπο inhouse.gr και σε οποιοδήποτε από τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες του (συλλογικά “Ιστοσελίδα” ή “Υπηρεσίες”). Περιγράφει επίσης τις επιλογές που έχετε στη διάθεσή σας σχετικά με τη χρήση των Προσωπικών σας Πληροφοριών και τον τρόπο πρόσβασης και ενημέρωσης αυτών των πληροφοριών. Αυτή η Πολιτική δεν ισχύει για τις πρακτικές των εταιρειών που δεν είμαστε κύριοι ή δεν ελέγχουμε, ούτε για τα άτομα που δεν απασχολούνται ή δεν διαχειρίζονται.

Αυτόματη συλλογή πληροφοριών

Όταν επισκέπτεστε την Ιστοσελίδα, οι διακομιστές μας καταγράφουν αυτόματα τις πληροφορίες που στέλνει το πρόγραμμα περιήγησής σας. Αυτά τα δεδομένα ενδέχεται να περιλαμβάνουν πληροφορίες όπως τη διεύθυνση IP της συσκευής σας, τον τύπο και την έκδοση του προγράμματος περιήγησης, τον τύπο και την έκδοση του λειτουργικού συστήματος, τις προτιμήσεις γλώσσας ή την ιστοσελίδα που επισκεφθήκατε προτού φτάσετε στον ιστότοπό μας, τις σελίδες της τοποθεσίας μας που επισκέπτεστε, τις σελίδες, τις πληροφορίες που αναζητάτε στον ιστότοπό μας, τους χρόνους και τις ημερομηνίες πρόσβασης και άλλα στατιστικά στοιχεία.

Συλλογή προσωπικών πληροφοριών

Μπορείτε να επισκεφθείτε την Ιστοσελίδα χωρίς να μας πείτε ποιος είστε ή αποκαλύπτοντας οποιαδήποτε πληροφορία με την οποία κάποιος θα μπορούσε να σας αναγνωρίσει ως ένα συγκεκριμένο, αναγνωρίσιμο άτομο. Εάν, ωστόσο, θέλετε να χρησιμοποιήσετε κάποιες από τις λειτουργίες του Ιστοτόπου, θα σας ζητηθεί να δώσετε συγκεκριμένες Προσωπικές Πληροφορίες (για παράδειγμα, το όνομά σας και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας). Λαμβάνουμε και αποθηκεύουμε κάθε πληροφορία που μας παρέχετε εσκεμμένα όταν συμπληρώνετε τυχόν ηλεκτρονικές φόρμες στον Ιστότοπο. Μπορείτε να επιλέξετε να μην μας δώσετε τα Προσωπικά σας Στοιχεία, αλλά τότε ίσως να μην μπορείτε να επωφεληθείτε από ορισμένες από τις λειτουργίες του Ιστοτόπου. Οι χρήστες που είναι σίγουροι για τις πληροφορίες που είναι υποχρεωτικές είναι ευπρόσδεκτοι να επικοινωνήσουν μαζί μας.

Χρήση των πληροφοριών που συλλέγονται

Οποιαδήποτε από τις πληροφορίες που συλλέγουμε από εσάς μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την εξατομίκευση της εμπειρίας σας. να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μας. να βελτιώσουμε την εξυπηρέτηση των πελατών μας και να απαντήσουμε σε ερωτήματα και μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου των πελατών μας. να εκτελέσετε και να χρησιμοποιήσετε την Ιστοσελίδα και τις Υπηρεσίες μας. Οι πληροφορίες που συλλέγονται αυτόματα χρησιμοποιούνται μόνο για τον εντοπισμό δυνητικών περιπτώσεων κακοποίησης και για τη δημιουργία στατιστικών πληροφοριών σχετικά με τη χρήση του ιστοτόπου. Αυτές οι στατιστικές πληροφορίες δεν συγκεντρώνονται με άλλο τρόπο κατά τρόπο που να προσδιορίζει τον συγκεκριμένο χρήστη του συστήματος.

Πολιτική απορρήτου παιδιών

Δεν συλλέγουμε εσκεμμένα οποιαδήποτε Προσωπικά Δεδομένα από παιδιά ηλικίας κάτω των 13 ετών. Εάν είστε κάτω από την ηλικία των 13 ετών, παρακαλούμε μην υποβάλετε καμία Προσωπική Πληροφορίες μέσω της Ιστοσελίδας ή της Υπηρεσίας μας. Ενθαρρύνουμε τους γονείς και τους νόμιμους κηδεμόνες να παρακολουθούν τη χρήση του Ίντερνετ των παιδιών τους και να βοηθούν στην επιβολή της παρούσας Πολιτικής δίνοντας εντολή στα παιδιά τους να μην παρέχουν ποτέ προσωπικές πληροφορίες μέσω της Ιστοσελίδας ή της Υπηρεσίας χωρίς την άδειά τους. Εάν έχετε λόγο να πιστεύετε ότι ένα παιδί κάτω των 13 ετών μας έχει παράσχει προσωπικές πληροφορίες μέσω της Ιστοσελίδας ή της Υπηρεσίας μας, επικοινωνήστε μαζί μας. Πρέπει επίσης να είστε αρκετά μεγάλος για να συγκατατεθεί στην επεξεργασία των Προσωπικών σας Πληροφοριών στη χώρα σας (σε ορισμένες χώρες ενδέχεται να επιτρέψουμε στον γονέα ή τον κηδεμόνα σας να το πράξει εκ μέρους σας).